Coffeebeansonline

Hvem er vi?

Vi er kaffedrikkere og kvalitetskaffe er vores passion. Vi stiller højere krav til vores kaffe, end en flad, kedelig og ofte dyr kaffe fra den nærmeste butik. Vores mission er at kunne servere en kop smagfuld kaffe, friskristet til en overkommelig pris.

Coffeebeansonline startede i 2008 over en friskbrygget kop kaffe, og vi har lige siden bestræbt os for at levere den bedste amerikanske kvalitetskaffe direkte til din dør.

Hvad gør os anderledes?

Vores kaffebønner kommer fra de bedste kaffefarmere rundt i verden, ristet til perfektion i New Jersey, USA og bragt til os i eksklusive små batches for at sikre friskhed og smag. Det er vores mission at sikre at du kan nyde en frisk og smagfuld kop kaffe af høj kvalitet.

Vores kaffe-nørderi betyder at vi har Danmarks største udvalg af smagskaffer, espresso, koffeinfri kaffe med og uden smag, samt instant kaffe af høj kvalitet. Vi leder konstant efter den optimale kaffe hvor der ikke er tilsat sukker eller andre tilsætningsstoffer som forringer den unikke og rene kaffesmag.

Kvalitet fremfor alt

Vi vægter kvalitet højt, og det er vores fornemste opgave at yde den bedste og mest optimale service til vores kunder, så du som kunde aldrig er i tvivl om at du er i de bedste hænder. Vi er altid behjælpelige med at vælge den rigtige kaffe til netop din smag.

Vi glæder os til at service dig.