Coffeebeansonline

Hvem er vi?

Vi er kaffedrikkere og kvalitetskaffe er vores passion. Vi stiller meget høje krav til vores kaffe. Vores mission er at kunne levere en smagfuld kaffe, friskristet til en overkommelig pris.

Coffeebeansonline startede i 2008 over en friskbrygget kop kaffe, og vi har lige siden bestræbt os på at levere den bedste kvalitetskaffe direkte til din dør.

Hvad gør os anderledes?

Vores kaffebønner kommer fra de bedste kaffefarmere rundt i verden, ristet til perfektion i Europa og bragt til os i eksklusive små partier for at sikre højest friskhed og smag. Vi vil gerne sikre os, at du kan nyde en frisk og smagfuld kop kaffe af høj kvalitet.

Vores kaffe-nørderi betyder at vi har Danmarks største udvalg af smagskaffer, espresso, kaffe samt instant kaffe af meget høj kvalitet.

Kvalitet fremfor alt

Vi vægter kvalitet højt, og det er vores fornemste opgave at yde den bedste og mest optimale service til vores kunder, så du som kunde aldrig er i tvivl om at du er i de bedste hænder. Vi er altid behjælpelige med at vælge den rigtige kaffe til netop din smag.

Vi glæder os til at service dig.