Lav en fluffy, lækker tiramisu med Great American Coffee

Du skal bruge

  • 4 Pasteuriserede æggeblommer
  • 100g sukker
  • 2 stænger vanilje
  • 500g Mascarpone
  • 4.5 Pasteuriserede æggehvider
  • 24 Ladyfingers
  • 4 dl Great American Coffee - Average Joe
  • 1 dl Cognac
  • Kakaopulver
  • Salt 

Sådan laver du Tiramisu

Pisk æggeblommerne luftige og skummende med sukker og vaniljekorn fra stængerne. Du kan med fordel blande en del af sukkeret med vaniljekorn, så vaniljen ikke klumper

Rør mascarpone til en ensartet og blød konsistens

Tilføj æggemassen i mascarpone, til det får en ensartet masse

Æggehviderne piskes stive med en lille pinch salt

Mascapone creme og æggehviderne foldes forsigtigt sammen til det har en ensartet masse. Folk massen forsigtigt, så massen forbliver luftig og let.

Det er nu tid til at samle din tiramisu - lig en række ladyfingers i et fad, og overhold disse med halvdelen af kaffen, og halvdelen af Cognac. Kiksene suger væden til dig, og bliver bløde.

Hæld så halvdelen af cremen over.

Læg derpå endnu et lag ladyfingers ovenpå cremen, og lad igen disse suge den resterende kaffe/cognac væde til sig.

Læg et lag creme over til sidst.

Fadet stilles på køl i minimum 6 timer før servering

Servering

Server din kolde tiramisu med lidt drysset kakaopulver henover. Server gerne din Tiramisu med en lækker varm kop kaffe Great American Coffee. Coffeebeansonline anbefaler en kop lækker Italian Roast Espresso - du kan købe den her.

Ældre poster
Nyere poster
Luk

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

Kurv

Din kurv er tom
Køb nu