Halloween med Littles

Halloween er lige på trapperne, og det vrimler frem med søde, farlige og kreative græskar over alt. Hos Coffeebeansonline har vi også været kreative med græskar - og vi har enda fundet en super måde at sikre det levende lys i græskaret på.

Du skal bruge

- 1 styks græskar (eller så mange du vil skære)

- En ide om hvilket look dit græskar skal have
- En kniv (vi fandt ud af at en lille urtekniv var meget handy)
- Atamon
- En kuglepind
- Aviser
- en skål til indholdet af græskar
- Stearinlys
- Et brugt Beanies eller Littles glas (Vi brugte Littles)

Sådan gør du

Tegn med en kuglepind det mønster du gerne vil skære i dit græskar. Det kan være lige så simpelt eller advanceret som du vil have det. Da vi lavede græskar havde vi ungerne med i processen, så vores græskar blev flotte simple.

Nu skal toppen skæres af - det kan gøres med et lige snit, eller med et takket snit. Vi synes at det takkede var lidt sjovere.

Halloween_græskar

Nu kommer alt det sjove; græskaret skal tømmes for kerner og "slim" som vores unger kaldte det. Det er sjovt og kan blive grisset - så hav nogle aviser under.

Når græskaret er tømt anbefaler vi at pensle det indvendige af græskaret med atamon for at undgå forrådnelse.

Nu skal græskaret skæres. Sørg for at komme lidt udenfor linjerne så de ikke kan ses på græskaret. Eventuelle linjer kan fjernes med en kniv senere.

Halloween_cutting

Slutteligt skal vi have lys i - og det er her vores Littles glas kommer ind i billedet. Vi drak kaffen *HIK* og tog etiketten af. I med lyset, og glasset i græskaret og VOILA, et lys som ikke blæser ud af efterårsvinden.

Halloween_littles

Halloween_færdigt_resultat

Ældre poster
Nyere poster
Luk

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

Kurv

Din kurv er tom
Køb nu