CBO Kaffe - Sweet Espresso

Tilbudspris 60,00 kr Normalpris 75,00 kr

Denne blanding blev oprettet til dem, der har en sød tand, men forsøger at begrænse deres sukkerindtag. Her får man den vidunderlige kaffeoplevelse i koppen!
Kaffebønerblev omhyggeligt valgt for at forbedre hinandens sødme og stadig bevare deres unikke individuelle smagsegenskaber. 
Fremragende som en Latte eller Flat white, hvor mælken kun forbedrer sødmen og tilfredsstiller selv den sødeste tand!

Posen indeholder 250 g

På lager
SKU
CBO Kaffe - Sweet Espresso

Blandingskarakteristikker:

Denne blanding blev oprettet til dem, der har en sød tand, men forsøger at begrænse deres sukkerindtag. Her får man den vidunderlige kaffeoplevelse i koppen!
Kaffebønerblev omhyggeligt valgt for at forbedre hinandens sødme og stadig bevare deres unikke individuelle smagsegenskaber. 
Fremragende som en Latte eller Flat white, hvor mælken kun forbedrer sødmen og tilfredsstiller selv den sødeste tand!

Indian Monsoon Malabar - historie:

Farve, form og størrelse på disse bønner fra Indien såvel som deres aroma og smag er resultatet af en særlig forarbejdning efter høst. Historisk blev kaffe sendt til Europa i træsejlskibe, der tog fire til seks måneder at sejle omkring Cape of Good Hope og op til deres destinationer. Opbevaret under vandlinjen og opbevaret i en atmosfære, der var fugtig af havvand, der siver gennem træet, fik bønnerne ændre deres egenskaber på deres lange rejse til markedet. De lysegrønne bønner ankom lysegulde, fordoblet i størrelsen og med en helt ny kopprofil.

Denne "monsooning" -proces blev senere systematisk replikeret i Indien med det mål at give europæiske kunder den kopprofil, de først var vant til fra Indien og fortsatte med at kræve.

Monsooning-processen består af at udsætte naturlige kaffebønner, i 4- til 6-tommers tykke bunker, for fugtbærende monsunvind i et godt ventileret mursten- eller betonbelagt lager. Denne proces udføres på vestkysten af ​​Indien ved hjælp af vinden fra Det Arabiske Hav i de sydvestlige Monsoon måneder af juni til september.

Forarbejdningen begynder med bønner af den højeste kvalitet - Arabica cherry AB, der allerede er blevet behandlet ved hjælp af den tørre metode. For at udligne fugtabsorption rakes bønnerne ofte, efterfulgt af bulking og genpakkning med regelmæssige intervaller. I løbet af denne 12 til 16-ugers proces optager bønnerne fugt i trin og fordobler næsten deres oprindelige størrelse og udvikler farver, der varieres fra bleg guld til lysebrunt. Efter flere uger bulkes kaffen, graderes igen, pakkes i sække og flyttes til et tørre område for længerevarende opbevaring.

Brazilian Santos - historie:

Brasilien er en velkendt kaffeproducerende gigant. Den leverer ca. en tredjedel af verdens kaffe, hvilket gør landet til den største kaffeproducent i hele verden! Selvfølgelig er det meste af kaffen Arabica af lavere kvalitet. Imidlertid er dette land i stand til at producere specialkaffe.

Denne særlige type er en standard kaffe af special kvalitet. Det er tørforarbejdet, hvilket betyder, at bønnerne er patio-tørrede, mens de stadig har frugtkød på. Da kafferne tørres i kontakt med den søde slim, bliver kaffens fykde tung, sød, rund og afbalancedet. Bønnernes størrelseskategori på 17/18 har en mere fyldig smag uden de skarpe frugtnoter, der kan dukke op i bønner af lavere størrelseskategorier, hvilket er en indikation på forskellige bønnernes modenhed.

Colombian Excelso - historie:

Colombia er den næststørste producent af kaffe i verden og den største producent af vasket og Arabica-kaffe. Landet er kendt for sin kaffe af høj kvalitet, og ca. halvdelen af ​​deres eksport kommer til USA. Colombia eksporterer cirka 12,5 millioner poser, og det interne forbrug er ca. 2 millioner poser årligt.

Colombia producerer kun vasket Arabica-kaffe. Der er tre primære sorter, der dyrkes i Colombia, og kaffen omtales af regionen, hvor den dyrkes. Der er mange kaffeproducerende regioner i landet. Colombia er dygtig til at fremstille en overflod af virkelig lækker og efterspurgt kaffe.

"Excelso" er en klassificeringsterm for eksportkaffe fra Colombia, ikke relateret til cupping. EP (European Preparation) specificerer sig i at sortere de rå bønner manualt for at fjerne eventuelle bønner med en defekt og fremmede materialer. Excelso-kaffebønner er store, men lidt mindre end Supremo-kaffebønner. Excelso-kaffebønner er i størrelseskategorien på 15-16, mod Supremo-bønner, der er i størrelseskategorien på 17. Colombiansk kaffe sorteres før forsendelse i henhold til bønne-størrelsen. Det er muligt, at Supremo og Excelso kaffebønner høstes fra det samme træ, men de sorteres efter deres størrelse. Den største mængde eksporteret kaffe er Excelso. Disse bønner inkluderer good-to-large flade bønner og nogle pea berries.

 

Filter / Kaffemaskine:

Brygning: 1:16

36 gram kaffe til 400 ml vand. Vandtemperatur 93 grader, brygges i mindst 3 ½ minutter.

Aroma: mælkechokolade & kanel


Smagsnoter: Karamelliseret sukker, mælkechokolade og hasselnødder i fylden med en mild krydret kanel-eftersmag.

Egenskaber: sød syrlighed med en stærk fylde og cremet smag.
Serveres bedst med sødmælk eller fløde

 

Espresso:

Brygning: 1: 2

18 gram kaffe til 40 ml vand. Vandtemperatur 92 grader.

Aroma: mælkechokolade, ristede nødder & kanel.

Smagsnoter: karamelliseret sukker med mælkechokolade og ristede nødder i fylden har en varig krydret kanel- og sukkereftersmag.
Nydes hele dagen som en Latte, Flat White eller Cappuccino

  

Hos Coffeebeansonline anbefaler vi at opbevare kaffen i fryseren, for at bibeholde smagsnuancer og friskhed. 

Vi anbefaler ligeledes, at bønnerne kværnes lige inden brygning.

 

Ingredienser: 100 % Arabica-bønner Monsoon Malabar, Brazilian Santos & Colombian Excelso

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:CBO Kaffe - Sweet Espresso