Colombia Supremo "La Ceiba"

54,00 kr

Kaffen har en meget imponerende og frugtagtig aroma. Fyldig smag i kombination med en fin syrlighed, der er typisk for Colombia, gør det til en ideelt afbalanceret, mild kaffe.

 

Indeholder 250 g

På lager
SKU
Colombia Supremo "La Ceiba"

Oprindelse og plantage

Vores "Colombia Supremo" dyrkes og høstes i det voksende område "Huila", hvor det frit kan vokse i isolerede, skyggefulde plantager langt væk fra noget fremmed indflydelse. Den omhyggelige pleje af kaffebærrene og anvendelsen af frisk, rent bjergvand garanterer en absolut gourmetkvalitet. “Ceiba” er navnet på et træ, der vokser i “Huila”-regionen og hører til underfamilien af uldtræplanter (Bombacoideae). Disse træer med store, palmeformede blade giver den nødvendige skygge til kaffeplanterne.

Karakter og smag

Vores "Colombia Supremo" har en meget imponerende og frugtagtig aroma. Fyldig smag i kombination med en fin syrlighed, der er typisk for Colombia, gør det til en ideelt afbalanceret, mild kaffe. Vores ægte “Colombia Supremo” inspirerer enhver kaffenyder.

Fås også som koffeinfri kaffe:

Colombia ”Swiss Water”

Koffeinfri Colombia imponerer med den fyldige smag og kraftige fylde og kan sagtens tåle en sammenligning med den koffeinholdige.

 

Hos Coffeebeansonline anbefaler vi at opbevare kaffen i fryseren, for at bibeholde smagsnuancer og friskhed. Vi anbefaler ligeledes, at bønnerne kværnes lige inden brygning.

Indeholder ikke spor af nødder.

Sukkerfri.

Bønner - 100% Arabica-bønner fra Colombia

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Colombia Supremo "La Ceiba"