Costa Rica Volcan Azul Honey Process

69,00 kr

Denne familiedrevne virksomhed fra Costa Rica producerer enestående plantationskaffe i West Valley i højder fra 1.500 til 1.700 m. Takket være vulkanen er jorden der meget rig på næringsstoffer og tilbyder ideelle forudsætninger for kaffedyrkning. Vi var i stand til at få et andet parti af disse tre fremragende sorter, og vi er glade for at kunne tilbyde dem til dig. De blev produceret ved hjælp af traditionelle metoder og afspejler perfekt den typiske, verdensberømte smag af Costa Rica-kaffe. En specialitet, som du bestemt skal prøve!

Indhold: 250 g

På lager
SKU
Costa Rica Volcan Azul Honey Process

Denne familiedrevne virksomhed fra Costa Rica producerer enestående plantationskaffe i West Valley i højder fra 1.500 til 1.700 m. Takket være vulkanen er jorden der meget rig på næringsstoffer og tilbyder ideelle forudsætninger for kaffedyrkning. Vi var i stand til at få et andet parti af disse tre fremragende sorter, og vi er glade for at kunne tilbyde dem til dig. De blev produceret ved hjælp af traditionelle metoder og afspejler perfekt den typiske, verdensberømte smag af Costa Rica-kaffe. En specialitet, som du bestemt skal prøve!

RED HONEY Process / HONEY Process - Karakter og smag

For at gøre tørreprocessen for kaffen noget lettere, men også bevare noget af den frugtagtige smag i koppen, knuses kaffebønnerne uden at blive vasket.

I "RED HONEY Process" tørres kaffebønnerne, stadig indkapslet i deres frugtmasse, i solen. I "HONEY-processen" forbliver kun ca. halvdelen af ​​massen på bønnen. En fyldig, frugtagtig, chokoladeagtig smag i koppen er typisk for denne proces.

Særlige Forhold 

I 80'erne og 90'erne mistede kaffe fra Costa Rica sin verdensberømte karakter på grund af den ønskede masseproduktion. Selvom landet er lille, og plantagerne hovedsageligt ejes af små til mellemstore familier, blev der i årtier produceret kaffe næsten udelukkende i store produktionsanlæg. Dette er grunden til, at kaffen mistede sin unikke karakter. I dag er det muligt for små landmænd at fremstille deres egne kaffer og markedsføre dem med en gevinst. Kvaliteten har således igen nået de høje niveauer fra gamle tider.

Coffeebeansonline anbefaler, at bønnerne kværnes lige inden brygning.

Ligeledes er det bedst at bønner opbevares i fryseren for at bevare friskhed og smag.

Ingredienser: Ristet kaffe (100% Arabica-bønner fra Costa Rica)

 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Costa Rica Volcan Azul Honey Process