Reserve Collection - Ethiopia Sidamo "Dream of Africa"

65,00 kr

Etiopisk kaffe er ikke let at beskrive. Kaffeelskeren oplever en imponerende variation i smag, når han drikker "Ethiopia Sidamo". Dens særligt krydret, stærk aroma suppleres med en kraftig chokoladefylde. Det er en meget fyldig kaffe med en let blomster-note i smagen.

Bønnerne er en af mange i vores eksklsive Reserve Collection.

Posen indeholder 250 g

På lager
SKU
Reserve Collection - Ethiopia Sidamo "Dream of Africa"

Oprindelse og plantage
Den voksende region Sidamo er beliggende i den sydlige del af landet i udkanten af ​​de etiopiske højland. På samme måde som de andre etiopiske regioner dyrkes kaffe i små bondegårde. En anden velkendt kafferegion i Etiopien er Harar, en af ​​de højest voksende regioner over hele verden. Etiopien, den tidligere Abyssinia, er kendt som oprindelsesstedet for kaffe. Efterkommere fra de ældste kaffeplanter blev fundet i det etiopiske højland. I dag er landet den vigtigste eksportør af Arabica. Cirka 12 millioner etiopiere tjener til livet ved at dyrke kaffe på stort set små plantager.

Karakter og smag
Etiopisk kaffe er ikke let at beskrive. Kaffeelskeren oplever en imponerende variation i smag, når han/hun drikker "Ethiopia Sidamo". Dens særligt krydret, stærk aroma suppleres med en kraftig chokoladefylde. Det er en meget fyldig kaffe med en let blomster-note i smagen.

Særlige forhold
Etiopien er oprindelsesstedet for kaffe. I nogle regioner kan kaffe kun vaskes, i andre regioner tilbydes den kun uvasket. Der er dog også områder, hvor begge typer tilbydes. De forskellige behandlingsmetoder afspejler mangfoldigheden af ​​smag. Der bør lægges et særligt fokus på kvaliteten af ​​kaffe, der kan variere markant fra en prøve til en anden.

Bønnerne er en af mange i vores eksklsive Reserve Collection.

Coffeebeansonline anbefaler at bønnerne kværnes lige inden brygning.

Ligeledes bør bønnerne opbevares i fryseren for at bevare friskhed og smag.

Ingredienser: Ristet kaffe - 100% Arabica bønner fra Etiopien

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Reserve Collection - Ethiopia Sidamo "Dream of Africa"