Reserve Collection - Brazilian

Tilbudspris 35,00 kr Normalpris 62,00 kr

Smagsnoter:

Halvsød chokolade og stenfrugter, med lækker fylde.

Ingredienser:

Ristet kaffe (100% Arabica-bønner fra Brasilien)

 

Posen indeholder 250 g

På lager
SKU
Reserve Collection - Brazilian

Smagsnoter:

Halvsød chokolade og stenfrugter, med lækker fylde.

Særlige Forhold:

En dal Daterra, der ligger i den berømte brasilianske Cerrado, som udgør næsten 23% af hele landet, er regnskovscertificeret gård af første klasse. Området har et fantastisk udvalg af fugle og dyreliv, lige fra tukaner og gravende ugler til egernaber og mankeulve. Over 60% af den ejede jord er overgivet til naturreservater. Selve gården er opdelt i mange
dele, hver med en udpeget agronom til at tage sig af den særlige kaffesort. Der dyrkes over 100 forskellige kaffesorter på gården.

Selektiv mekanisk plukning er almindelig i Brasilien og forekommer typisk med 40-60% moden kaffe på træet, med 5% grøn, 10% under moden og resten er tør. Der plukkes en prøve, som skal behandles og ristes for at kontrollere at smagen er som forventet, inden selve høsten begynder. Sortering udføres på en specielt tilpasset vådmølle, først med densitetssortering, der fjerner overmodnede kaffebønner, hvorefter bønnerne tørres og sorteres meget specifikt efter størrelsen fra hvert parti. De trætørrede bønner, som denne kaffe består af, overlades til de er næsten helt tørre på en stor betonterrasse, inden de færdigbehandles i en Guardiola for at sikre konsistens i hele partiet.

Hvert færdigt parti smages for nøjagtige smagsprofiler, inden det blandes. Når de er færdige, sorteres bønner efter størrelsen, tæthed og tredobbelt farve, inden de pakkes i poser klar til forsendelse.

Ingredienser:

Ristet kaffe (100% Arabica-bønner fra Brasilien)

Hos Coffeebeansonline anbefaler vi at opbevare kaffen i fryseren, for at bibeholde smagsnuancer og friskhed.

Vi anbefaler ligeledes, at bønnerne kværnes lige inden brygning.

 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Reserve Collection - Brazilian