Reserve Collection - Costa Rica Volcan Azul Natural Process

69,00 kr

Oprindelse og beplantning

Denne familiedrevne virksomhed fra Costa Rica producerer exceptionel plantagekaffe i West Valley i højder på 1.500 til 1.700 m. Takket være vulkanen er jorden der meget rig på næringsstoffer og byder på ideelle forudsætninger for kaffedyrkning. Vi var i stand til at få endnu et parti af disse tre fremragende varianter, og vi er glade for at kunne tilbyde dig dem. De blev fremstillet ved hjælp af traditionelle metoder og afspejler perfekt den typiske, verdensberømte smag af Costa Rica-kaffe. En specialitet, som du bestemt skal prøve!

NATURLIG proces – karakter og smag

Hele kaffekirsebæret tørres i solen. Denne proces er meget omstændelig, fordi fugten inde i frugten kan forårsage, at der opstår skimmelsvamp, hvilket igen forårsager, at hele frugten begynder at gære og bliver uspiselig. For at forhindre dette vendes kaffen ofte (i hånden) i solen. Resultatet af denne omfattende proces er en meget frugtig kop med en fyldig, sødlig smag.

SÆRLIGHEDER

I 80'erne og 90'erne mistede kaffe fra Costa Rica sin verdensberømte karakter på grund af den ønskede masseproduktion. Selvom landet er lille, og plantagerne hovedsageligt var ejet af små til mellemstore familier, blev kaffen i årtier næsten udelukkende produceret i store produktionsanlæg. Derfor mistede kaffen sin unikke karakter. I dag er det muligt for små landmænd at producere deres egen kaffe og markedsføre dem med gevinst. Kvaliteten har dermed igen nået gamle tiders høje niveauer.

En specialitet, som du bestemt skal prøve!

Coffeebeansonline anbefaler, at bønnerne kværnes lige inden brygning.

Ligeledes er det bedst at bønner opbevares i fryseren for at bevare friskhed og smag.

Ingredienser: Ristet kaffe (100% Arabica-bønner fra Costa Rica)

Indhold: 250 g

På lager
SKU
Reserve Collection - Costa Rica Volcan Azul Natural Process

Oprindelse og beplantning

Denne familiedrevne virksomhed fra Costa Rica producerer exceptionel plantagekaffe i West Valley i højder på 1.500 til 1.700 m. Takket være vulkanen er jorden der meget rig på næringsstoffer og byder på ideelle forudsætninger for kaffedyrkning. Vi var i stand til at få endnu et parti af disse tre fremragende varianter, og vi er glade for at kunne tilbyde dig dem. De blev fremstillet ved hjælp af traditionelle metoder og afspejler perfekt den typiske, verdensberømte smag af Costa Rica-kaffe. En specialitet, som du bestemt skal prøve!

NATURLIG proces – karakter og smag

Hele kaffekirsebæret tørres i solen. Denne proces er meget omstændelig, fordi fugten inde i frugten kan forårsage, at der opstår skimmelsvamp, hvilket igen forårsager, at hele frugten begynder at gære og bliver uspiselig. For at forhindre dette vendes kaffen ofte (i hånden) i solen. Resultatet af denne omfattende proces er en meget frugtig kop med en fyldig, sødlig smag.

SÆRLIGHEDER

I 80'erne og 90'erne mistede kaffe fra Costa Rica sin verdensberømte karakter på grund af den ønskede masseproduktion. Selvom landet er lille, og plantagerne hovedsageligt var ejet af små til mellemstore familier, blev kaffen i årtier næsten udelukkende produceret i store produktionsanlæg. Derfor mistede kaffen sin unikke karakter. I dag er det muligt for små landmænd at producere deres egen kaffe og markedsføre dem med gevinst. Kvaliteten har dermed igen nået gamle tiders høje niveauer.

Coffeebeansonline anbefaler, at bønnerne kværnes lige inden brygning.

Ligeledes er det bedst at bønner opbevares i fryseren for at bevare friskhed og smag.

Ingredienser: Ristet kaffe (100% Arabica-bønner fra Costa Rica)

 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Reserve Collection - Costa Rica Volcan Azul Natural Process