Reserve Collection - Kenya Kiundi - Nyhed

60,00 kr

Vores kenyanske kaffe kommer fra den voksende region Kiundi i det sydlige højland. “Kenya Kiundi” er en topkaffe med en fyldig smag. En førsteklasses kaffe med en frugtagtig chokoladearoma. I højkvalitetsblandinger findes Kenya “Kiundi” som en surhedsbærer.

Bønnerne er en af mange i vores eksklsive Reserve Collection.

Indhold: 250 g

 

På lager
SKU
Reserve Collection - Kenya Kiundi - Nyhed

Oprindelse og plantage

Vores kenyanske kaffe kommer fra den voksende region Kiundi i det sydlige højland. Den kenyanske kaffe vokser for det meste i en højde mellem 1.500 og 2.100 meter. Der er to afgrøder om året. Da kun de modne kaffekirsebær plukkes, kan hele plantagen undertiden høstes op til syv gange - manuelt. Kaffeelskere har en særlig præference for de aromatiske topkaffe fra Kenya med en fin syre, en usædvanlig bærlignende frugtagtighed og fyldig smag. De første træer blev bragt fra Etiopien til Kenya i det 19. århundrede. I dag dyrkes kaffe på 1.300 store plantager og af 600.000 små producenter i kooperativer.

Karakter og smag
Vores “Kenya Kiundi” er en topkaffe med en fyldig smag. En førsteklasses kaffe med en frugtagtig chokoladearoma. I højkvalitetsblandinger findes Kenya “Kiundi” som en surhedsbærer.

Oplysninger
Kenya er drivkraften i den østafrikanske kaffeverden. Fra koppen op til markedet er alt i første klasse. Kenyas forskning og udvikling er et eksempel, dets kvalitetskontrol er omhyggelig, og mange af de tusinder af små kaffeproducenter er dygtige inden for landbrug. Det bedste af Kenyas kaffe sælges ikke blot som generisk AA- eller AB-kaffe; de sælges til højstbydende i auktioner. Den voldsomme konkurrence skubber priserne op.

Ingredienser:

Ristet kaffe - 100% Arabica-bønner fra Kenya

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Reserve Collection - Kenya Kiundi - Nyhed