Great American Coffee - Thailand Pang Khon

Tilbudspris 55,00 kr Normalpris 69,00 kr

Pang Khon kaffen har en meget mild smag, som minder om chokolade, en anelse smag af nødder og en pragtfuld eftersmag af citrus. Der er også en lækker eftersmag af caramel.

Det er et MUST at smage denne pragtfulde kaffe.

Indeholder 250 g.

På lager
SKU
Great American Coffee - Thailand Pang Khon

Oprindelse og plantage

De konstante klimaforhold i højder på ca. 1.300 m lader kaffebærene modnes perfekt i det nordlige Thailand. De sorter, der dyrkes her, er Arabica- Yellow & Red Caturra + Catimor. Høsten foregår fra midten af ​​november til midten af ​​marts. Kaffen høstes udelukkende med hånd for kun at plukke de modne kaffebær. Alle grønne eller overmodne kaffebær, der kan komme til at blive plukket ved et uheld, fjernes inden den videre behandling. Kaffebærrene vaskes i flisebelagte vandbeholdere og fermenteres i 36 timer, før de vaskes igen med frisk vand og tørres i solen på bambusmåtter i ca. 12 - 22 dage.

Karakter og smag

Pang Khon kaffen har en meget mild smag, som minder om chokolade, en anelse smag af nødder og en pragtfuld eftersmag af citrus. Der er også en lækker eftersmag af caramel.

Det er et MUST at smage denne pragtfulde kaffe.

Oplysninger om dyrkning  

Bjergstamme Akha dyrker vores specielle Pang Khon-kaffe i højder op til 1.500 m i skyggen af ​​frugt- og skovtræer. De mange træer og buske på plantagen beskytter også jorden fra erosion og sikrer en gunstig næringsudveksling mellem jord og overflade. Regeringen forbyder omfattende landbrug og anvendelse af kemikalier for at bevare de naturlige ressourcer i regionen. Næsten hver indbygger i den lille landsby er involveret i kaffedyrkning. Alle familier deltager i et familiekooperativ, der har som mål at forbedre de lokale levevilkår. Det letter en direkte adgang til det internationale marked for bønderne uden mellemled.

Særlige forhold

Thailand tager tredjepladsen blandt de kaffeproducerende lande i Asien. 99% af Thailands produktion er Robusta. Arabica-kaffe dyrkes i det nordlige Thailand. Den thailandske kongefamilie indledte kaffeproduktionen i den nordlige grænseregion til Myanmar og Laos (Gyldne trekant) for at erstatte opiumplantager. Arabica-kaffe har vist sig at være det rigtige valg, da dens produktion er meget rentabel i denne region. Derfor er det et godt alternativ for bjergstammer.

 

Hos Coffeebeansonline anbefaler vi at opbevare kaffen i fryseren, for at bibeholde smagsnuancer og friskhed.

Vi anbefaler ligeledes, at bønnerne kværnes lige inden brygning.

Sukkerfri.

Bønner - 100% Arabica-bønner fra Thailand.

Ingredienser: Ristet kaffe (100% Arabica).

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Great American Coffee - Thailand Pang Khon