Trøffelpraliner med karamel

Tilbudspris 45,00 kr Normalpris 58,00 kr

I 2001 åbnede Jean-Claude og Katharina deres chokoladebutik i Göteborg. 10 år senere besluttede de at tage deres forretning et skridt videre. De begyndte at fremstille deres egne trøffelpraliner. I dag er "La Praline Göteborg" blevet en førende virksomhed i chokoladeverdenen. Deres mål om at fremstille praliner af høj kvalitet i en stilfuld emballage nås hurtigt. Vi er meget stolte af vores lille udvalg fra "La Praline Göteborg".

Vægt: 200 g

På lager
SKU
Trøffelpraliner med karamel

I 2001 åbnede Jean-Claude og Katharina deres chokoladebutik i Göteborg. 10 år senere besluttede de at tage deres forretning et skridt videre. De begyndte at fremstille deres egne trøffelpraliner. I dag er "La Praline Göteborg" blevet en førende virksomhed i chokoladeverdenen. De når hurtigt deres mål om at fremstille praliner af høj kvalitet i en stilfuld emballage. Vi er meget stolte af vores lille udvalg fra "La Praline Göteborg".

Vegetabilsk fedt (kokos palmkernel), sukker, kakaopulver med lavt fedtindhold, VALLEpulver, karamelnougat (3%) (sukker, glukosesirup, FLØDE, CREME FRAICHE, saltet SMØR, salt, emulgatorer: E322, E473), emulgator: SOJAlecitin, aromastoffer: vanillin, karamelsmag, Kan indeholde spor af NØDDER, Kan indeholde spor af SESAM, Kan indeholde spor af ÆG, Kan indeholde spor af GLUTEN, Kan indeholde spor af PEANUTS

 

Ernæringsværdi pr. 100 g

Energi (kj)

2 414

 kj

Energi (kcal)

577

 kcal

Fedt

40,1

 g

Mættet fedt

34,3

 g

Kulhydrater

47,1

 g

Sukkerarter

45,5

 g

Protein

3,9

 g

Salt

0,30

 g

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Trøffelpraliner med karamel